Tjena! I detta inlägg kommer jag skriva om en bra vän, en riktigt bra gäddfiskare och även en nykomling inom betesbyggarvärlden. Denna person är då Björn Nettelbladt, mannen bakom nettellaken.
Detta bete har verkligen synits ute bland fiskare direkt när den första modellen kom ut. Dock så blev den inte riktigt som han hade tänkt sig utan han ville han den ännu bättre. Produktionen stannade upp och han började planera om en ny modell. Ett tag senare kommer Björn ut med en ny och förbättrand modell. Det kom först en medelstor modell som är helt klar och som Björn och många andra inklusive mig är väldigt nöjd med. Just den laken är 28cm och 85gram och går ruskigt snyggt i vattnet. Det kommer även två andra modeller men dessa är under utveckling.

Här är lite bilder och en video på nettellaken.

En lake i koppardräckt.

En motoroillake som sitter på precis rätt plats!

Här kan ni även se en video på gången.

Detta är även en text som Björn själv har skrivit om sina lakar. Väldigt intressant text!

Ja detta är väl vad jag har att säga om dessa. Jag ska själv hårdköra med dessa eftersom jag vet att dom är grymma! När jag får nåt så ska lägga upp det här och på min Facebook sida som heter dapajker.

Om ni vill köpa dessa lakar så tar ni kontakt med Björn själv. Var ser ni i hans egna text. Hade bra så får ni ha ett riktigt skitfiske!

image