Britt-Marie försover sig

Britt-Marie vaknar upp liggandes på sängen med alla kläder på, hon kollar på klockan vid sängen och inser att hon sovit såhär hela natten. Hon skyndar upp ur sängen innan någon skulle få syn på henne för vilken civiliserad människa sover med alla kläder på? Hon bäddar sängen och strör bikarbonat över den. När hon är påväg in i köket knackar det på dörren, det är polisen.
-Ha? säger Britt-Marie
-hej, jo jag tänkte att ni kanske skulle behöva skjuts säger polisen
-skjuts?? Till vad?
– jo det är så att barnen har match idag och jag tänkte att du kanske ville kolla?
– känner inte polisen att det är opassande att komma innan klockan slagit åtta?
– ja jo de förstås förstås, men matchen börjar ju faktist om en halvtimme.
Eftersom Britt-Marie absolut inte vill bli kallad motstridig så följer hon givetvis med.
Ingrid sa ibland att Britt-Marie var motstridig men hon var inte säker på vad hon menade med det, men hon tyckte inte om det.

Föregående

Britt Marie träffar en gammal vän.

Nästa

Britt-Marie skaffar nytt jobb

Britt-Marie försover sig

-Ha? säger Britt-Marie
-hej, jo jag tänkte att ni kanske skulle behöva skjuts säger polisen
-skjuts?? Till vad?
– känner inte polisen att det är opassande att komma innan klockan slagit åtta?
– ja jo de förstås förstås, men matchen börjar ju faktist om en halvtimme.

Föregående

Britt Marie träffar en gammal vän.

Nästa

Britt-Marie skaffar nytt jobb